€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Trekfiguur regenboogkrokodil
Aantal: 1
Uw prijs
31,50

Trekfiguur regenboogkrokodil

Artikelnr 1416
Levertijd Direct leverbaar
€ 31,50

Als je als dreumes en peuter kunt lopen, is het fantastisch om met deze krokodil achter je aan te wandelen. Hij zal vrolijk achter je aan waggelen en maakt dan een gezellig klepperend geluid zodat je weet dat hij achter je aan komt. Samen op avontuur, gezellig!

Leerdoelen Rollenspel, Grove motoriek en beweging
materiaal: gerecycled hout, zonder giftige kleur- en lijmstoffen
afmeting: 22,5 x 9,5 cm (l x h)
EANcode 8854740014160

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.