€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer gans kop laag
Aantal: 1
Uw prijs
10,50

Ostheimer gans kop laag

Artikelnr 13313
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,50

Deze gans van Ostheimer steekt zijn lange nek even uit, om een duik te nemen in jouw speelvijver. Ook zal deze Ostheimer gans leuk op je seizoenstafel staan. De gans is met de hand gemaakt en beschilderd en zo is elk Ostheimer figuur uniek! De Ostheimer gans is een duurzaam product waar je jaren plezier aan zult beleven. Ook is het leuk de gans te gebruiken voor een verteltafel. Je leest bijvoorbeeld een boek voor van 'gansje Gonnie' en maakt daarbij samen een verteltafel waarop het verhaal telkens opnieuw nagespeeld en beleefd kan worden. De figuren van Ostheimer zijn ook mooi te combineren met artikelen van Grimm's, bijvoorbeeld het waterelement.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:ahornhout geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:ca. 11 x 2,5 x 4 cm
EANcode 4035198133137

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".