€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer gans kop omhoog
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Ostheimer gans kop omhoog

Artikelnr 13312
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Een boerderij zonder gans? Die bestaan niet! Deze gans van Ostheimer (13312) kan zeker niet ontbreken op je boerderij! Met zijn nieuwsgierige kop maakt hij graag een praatje met de andere dieren. De dieren van Ostheimer zijn met de hand gemaakt in Duitsland. Typisch zijn de zacht afgewerkte vormen en het ingetogen kleurgebruik. Het zijn duurzame producten waaraan je jarenlang plezier beleeft. De gans zal je fantasie prikkelen en zeker uitdagen om mee te spelen. De dieren van Ostheimer zijn super om te combineren met de producten van Grimm's. KWAAK.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmetingen:5,5 cm x 8,5 cm
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
EANcode 4035198133120

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".