€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer ganzenhoedster
Aantal: 1
Uw prijs
18,95

Ostheimer ganzenhoedster

Artikelnr 13301
Levertijd Direct leverbaar
€ 18,95

Dit mooie houten ganzenmeisje van Ostheimer past prachtig bij de Ostheimer ganzen en andere dieren.. Met haar vriendelijke gezichtje is ze misschien net bezig de houten ganzen van Ostheimer te voeren. Je kunt het ganzenmeisje van Ostheimer mooi combineren met andere figuren en dieren van Ostheimer. Ook is een leuke combinatie met de artikelen van Grimm's heel mooi.

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Materiaal:ahornhout geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:ca. 7 x 2,7 x 12,2 cm
EANcode 4035198133014

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".