€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer woerd
Aantal: 1
Uw prijs
12,95

Ostheimer woerd

Artikelnr 13211
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,95

Deze woerd van Ostheimer, handgemaakt houten mannetjes eend is prachtig vorm gegeven en mooi hand beschilderd. De zachte vormen en rustige kleuren, die gebruikt worden door Ostheimer kenmerken de collectie dieren en figuren van Ostheimer. Leuk bij je speel-boerderij, of speel-weiland of je speel-vijver. Leuk te combineren met de eenden van Ostheimer en met de regenbogen van Grimm's. Ook mooi in combinatie met de water-elementen van Grimm's.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:esdoornhout geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:4 x 6 cm (h x l)
EANcode 4035198132116

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".