€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer kuiken donker
Aantal: 1
Uw prijs
7,50

Ostheimer kuiken donker

Artikelnr 13119
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,50

Dit piepkleine donker kuikentje van Ostheimer past niet alleen in een paastafereel, maar kan ook zo gebruikt worden tussen de andere Ostheimer boerderijdieren of op een seizoenstafel. Ook een verteltafel behoort tot de mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een leuk prentenboek over een kuikentje, kun je hem ook leuk gebruiken. Door de dieren van Ostheimer te gebruiken in een verhaal kan u kind het verhaal steeds opnieuw naspelen en beleven. Het kuikentje is met de handgemaakt en beschilderd. Daardoor is elk Ostheimer figuur uniek. Een duurzaam product waar je jaren plezier aan zult beleven. De figuren van Ostheimer zijn ook mooi te combineren met artikelen van Grimm's.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Materiaal:esdoornhout geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:2,5 x 2,5 cm (h x l)
EANcode 4035198131195

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".