€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hamerbank
Aantal: 1
Uw prijs
32,50

Hamerbank

Artikelnr 12503
Levertijd Direct leverbaar
€ 32,50

Een hele degelijke hamerbank met 6 staafjes die je met de houten hamer naar beneden kunt timmeren. In de gaten zitten rubberen ringen waar je de staafjes in moet drukken. Daardoor zit er wat weerstand op en moeten kinderen timmeren om de staafjes naar beneden te slaan. Een hele leuke activiteit en als ze allemaal naar de andere kant geslagen zijn, kun je het hamerbankje omdraaien en weer opnieuw beginnen. Met de staafjes kun je ook meteen goed de kleuren oefenen. Geschikt voor uren speelplezier!

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Grove motoriek en beweging
Materiaalrubber wood
Type kindAlle kinderen
Afmeting26 x 12 x 13 (l x b x h)
EANcode 8852031125038

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.