€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer lam staand bruin
Aantal: 1
Uw prijs
10,50

Ostheimer lam staand bruin

Artikelnr 11655
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,50

Dit lieve bruine staande lammetje van Ostheimer vindt het leuk om in je speelboerderij rond te springen, maar ook op je voorjaarsseizoentafel of misschien je verteltafel, want het is heel leuk om een boek na te spelen! Ook bij een kerststal zal dit lieve lammetje niet misstaan. Het houten lammetje van Ostheimer is met de hand gemaakt in Duitsland. Dit lam zal kinderen zeker uitnodigen tot fantasie in hun spelen. De Ostheimer producten hebben altijd rondingen of zijn rond afgewerkt en liggen daarom prettig in een kinderhandje.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:7 x 2 x 5,7 cm
EANcode 4035198116550

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".