€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer Pony
Aantal: 1
Uw prijs
20,95

Ostheimer Pony

Artikelnr 11300
Levertijd Direct leverbaar
€ 20,95

Deze prachtige pony (11300) uit de paardenstal van Ostheimer zal graag in je manege of boerderij op stal staan. De pony is voorzien van een teugel, zodat je ook echt een ruiter op zijn rug kunt plaatsen. De dieren van Ostheimer zijn ideaal voor jonge kinderen om mee te spelen, ze zullen de pony makkelijk vastpakken met zijn afgeronde kanten, naar antroposofische aard. De verfstoffen die gebruikt worden zijn gifvrij en op waterbasis. De pony voelt heerlijk zacht aan in je hand dus je zult er graag mee spelen.... elk figuur van Ostheimer is uniek. Een duurzaam product waar je jaren plezier aan zult beleven. De pony zal bij elk kind de fantasie en creativiteit prikkelen. De Ostheimer figuren zijn ook prachtig in combinatie met Grimm's producten.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmeting:11 x 10,5 x 2,5 cm.
Materiaal:duurzaam esdoorn en essenhout
EANcode 4035198113009

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".