€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer haflinger veulen
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Ostheimer haflinger veulen

Artikelnr 11115
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Dit Haflinger veulen van Ostheimer (11115) staat mooi rechtop. Het veulentje is met de hand gemaakt en beschilderd in Duitsland, naar antroposofische aard. Dit veulen mag zeker niet ontbreken op je boerderij of manege. De verfstoffen die gebruikt worden door Ostheimer zijn gifvrij en op waterbasis. Het Haflinger veulen voelt erg prettig aan in je hand, dus je zult er graag mee spelen...elk figuur van Ostheimer is uniek. Een duurzaam product waar je jaren plezier aan zult beleven. Het veulen zal bij elk kind de fantasie en creativiteit prikkelen. Bij dit veulen is natuurlijk ook een moeder te koop art. nr. 11113. De dierfiguren zijn ook prachtig in combinatie met de Grimm's producten.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:8 x 9 cm (l x h)
EANcode 4035198111159

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".