€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer Veulen bruin
Aantal: 1
Uw prijs
14,50

Ostheimer Veulen bruin

Artikelnr 11114
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,50

Dit bruine veulen (11114) uit de Ostheimer-stal is een ideaal houten dier om mee te spelen voor kleine kinderknuistjes. Door de afgeronde kanten, naar antroposofische aard, voelen de dieren van Ostheimer heerlijk aan. Ze worden met de hand gemaakt en beschilderd. De verfstoffen die gebruikt worden zijn gifvrij en op waterbasis. Het veulen voelt heerlijk aan in je hand dus je zult er graag meespelen...elk figuur van Ostheimer is uniek. Een fantastisch speeldier met een puur gevoel. Een duurzaam product waar je jaren plezier aan zult beleven. Het veulen zal bij elk kind de fantasie en creativiteit prikkelen. De Ostheimer figuren zijn ook prachtig in combinatie met Grimm's producten.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:Ahornhout
Afmeting:H 10cm. L 7,5 cm. B 2,5 cm.
EANcode 4035198111142

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".