€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer haflinger
Aantal: 1
Uw prijs
27,95

Ostheimer haflinger

Artikelnr 11113
Levertijd Direct leverbaar
€ 27,95

Dit Haflinger paard van Ostheimer (11113) is met de hand gemaakt en beschilderd, naar antroposofische aard. Het paard houdt ook lekker vast in een kinderhandje. Dit paard mag zeker niet ontbreken op je boerderij of manege. De verfstoffen die gebruikt worden zijn gifvrij en op waterbasis.Het Haflinger paard voelt fijn aan in je hand, dus je zult er graag mee spelen....elk figuur van Ostheimer is uniek. Een duurzaam product waar je jaren plezier aan zult beleven. Het paard zal bij elk kind de fantasie en creativiteit prikkelen. De dierfiguren van Ostheimer zijn ook prachtig in combinatie met Grimm's producten.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:13 x 13 cm (l x h)
EANcode 4035198111135

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".