€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer drinkend kalf
Aantal: 1
Uw prijs
16,95

Ostheimer drinkend kalf

Artikelnr 11045
Levertijd Direct leverbaar
€ 16,95

Dit lieve, zwart-gevlekte kalfje van Ostheimer (11045) staat klaar om bij mama te gaan drinken, en groot en sterk te worden! Gemakkelijk te combineren met de andere koeien van Ostheimer. Met een kort staartje van touw en een zachte afwerking is dit houten speelgoed geschikt voor alle leeftijden: geen scherpe hoekjes te bekennen!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Rollenspel
Materiaal:esdoonhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
AfmetingenH 6,5 x L 8.5 cm
EANcode 4035198110459

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".