€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer koe zwart etend
Aantal: 1
Uw prijs
25,50

Ostheimer koe zwart etend

Artikelnr 11043
Levertijd Direct leverbaar
€ 25,50

Deze etende zwarte houten koe van Ostheimer staat lekker te grazen en misschien wel binnenkort in jouw weitje! Eenmaal kennis gemaakt met de houten dierenverzameling van Ostheimer, dan ben je verkocht. Deze dieren en figuren van Ostheimer worden in Duitsland met de hand gemaakt en beschilderd en ze gaan dus letterlijk van hand tot hand. Wat een prachtig product! Deze etende Ostheimer koe zal niet misstaan bij bijvoorbeeld je boerderij of wellicht maak je een mooie verteltafel bij een boek en kan je zoon of dochter het verhaal telkens opnieuw spelen en beleven.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Afmetingen:14 x 3 x 9 cm
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
EANcode 4035198110435

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".