€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer kalf bruin staand
Aantal: 1
Uw prijs
15,50

Ostheimer kalf bruin staand

Artikelnr 11024
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,50

Dit bruin/wit kalfje staand van Ostheimer (11024) is leuk bij je speel-boerderij. Of op je seizoenstafel. Al het moois van Ostheimer wordt met de hand gemaakt en beschilderd in Duitsland. Dit kalfje is zo mooi, dat ie al leuk is om zo ergens neer te zetten ter decoratie. Het kalfje van Ostheimer is niet alleen mooi te combineren met de andere dieren en figuren van Ostheimer, maar ook prachtig in combinatie met de regenboog van Grimm's of de vier elementen van Grimms.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:7,5 x 8 cm (h x l)
EANcode 4035198110244

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".