€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Stapeltoren rond pastel
Aantal: 1
Uw prijs
32,50

Grimm's Stapeltoren rond pastel

Artikelnr 11001
Levertijd
€ 32,50

Eerst groen dan geel dan paars, of toch eerst roze? De ronde stapeltoren van Grimm's in pastel tinten. Van de grootste ring tot de smalste ring op de staaf stapelen. Of stapel ze op kleur. Spelend leren was nooit zo leuk. Als je hem eenmaal in elkaar hebt gestapeld staat hij ook prachtig op je kamer. Hoe stapel jij hem?

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Onderzoeksdrang, Kleuren herkennen, Handvaardigheid, Fantasie en creativiteit, Behendigheid
EANcode 4048565110013

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!