€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer ruiter vrouwelijk
Aantal: 1
Uw prijs
26,50

Ostheimer ruiter vrouwelijk

Artikelnr 10812
Levertijd Direct leverbaar
€ 26,50

Zadel je paard en ga erop uit! Deze ruiter van Ostheimer heeft haar paardrijkleding al aan. Ze heeft er zin in en heeft daarom een glimlach op haar gezicht. Haar lange blonde haren komen onder haar cap uit en haar oranje/rode jas en broek zijn mooi op elkaar afgestemd. Doordat haar benen en armen goed te bewegen zijn klimt ze soepel op het paard. Waar rijd jij vandaag naartoe?

Leerdoelen Geen
Afmetingen:14 x 5 cm
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
EANcode 4035198108128

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".