€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Regenboog brug
Aantal: 1
Uw prijs
45,95

Regenboog brug

Artikelnr 10686
Levertijd Direct leverbaar
€ 45,95

Deze regenboog bruggen zullen de fantasie en creativiteit van kinderen direct prikkelen. Je kunt er mooie bouwwerken mee maken, maar in een handomdraai kunnen de bogen bruggen worden om met autootjes overheen te rijden of met poppetjes overheen te lopen. Of zet ze op z'n kant en het worden hekjes voor diertjes bijvoorbeeld. Ontdek zelf hoe veelzijdig deze bogen van Grimms wel niet zijn! De kleuren zijn natuurlijk, op waterbasis, gifvrij en daardoor zeer kindvriendelijk. De kleurstoffen worden in dunne lagen aangebracht en daarna behandeld met natuurlijke olie waardoor de natuurlijke structuur van het hout behouden blijft. De kleuren zijn niet oplosbaar in vocht, dus het is niet erg als jonge kinderen het speelgoed in hun mond stoppen om het te ontdekken. Duurzaam, mooi, vrolijk en heel veelzijdig! De producten van Grimm's zijn goed te combineren met Ostheimer.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
afmeting:lengte grootste boog is 41 cm
materiaal:Europees Lindenhout uit duurzaam beheerde bossen
aantal:6-delig
kleuren en olie:gecertificeerd EN 71
EANcode 4048565106863

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!