€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer schaapshond
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Ostheimer schaapshond

Artikelnr 10302
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Deze schaapshond,herdershond (10302) van Ostheimer is prachtig als oppasser bij je schaapskudde of als aanvulling bij je kerststal, herdersgroep van Ostheimer. De herdershond zal je schapen graag bijelkaar gaan drijven. De hond van Ostheimer is ideaal voor jonge kinderen om mee te spelen, ze zullen de herdershond makkelijk vastpakken in hun knuistjes vanwege de afgeronde kanten, naar antroposofische aard. De verfstoffen die gebruikt worden zijn gifvrij en op waterbasis. De hond voelt heerlijk aan in je hand, dus je zult er graag meespelen....elk figuur van Ostheimer is uniek. Een duurzaam product waar je jaren plezier aan zult beleven. De hond zal bij elk kind de fantasie en creativiteit prikkelen. De Ostheimer figuren zijn ook prachtig in combinatie met Grimm's producten.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:8,5 x 2,5 x 7,5 cm (l x b x h)
EANcode 4035198103024

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".