€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer Peuter
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Ostheimer Peuter

Artikelnr 10017
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Dit lieve, kleine peutertje van Ostheimer (10017)speelt graag samen met zijn broertjes en zusjes van Ostheimer. Mag dit lieve jongetje bij jou in de familie komen wonen? Hij is ook leuk voor op je boerderij of in je poppenhuis of in een familieopstelling. De figuren van Ostheimer worden met de hand gemaakt en beschilderd, ze zijn altijd afgewerkt met afrondingen en liggen daarom prettig in een kinderhandje. Het speelgoed van Ostheimer zal zeker de fantasie en creativiteit van kinderen stimuleren. Het is een duurzaam product waar je jarenlang plezier aan zult beleven. De figuren van Ostheimer zijn mooi om te combineren met artikelen van Grimm's bv. met de pastelregenbogen.

Leerdoelen Fantasie, Rollenspel
Afmeting:6 cm. hoog
Materiaal:Ahornhout
EANcode 4035198100177

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".