€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ostheimer meisje, dochter
Aantal: 1
Uw prijs
17,99

Ostheimer meisje, dochter

Artikelnr 10014
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,99

Is het een prinses? Of een boerin? Een fee? Of een heel normaal meisje? Jij bedenkt het! Dit lieve meisje van Ostheimer heeft blauwe ogen en draagt een mooie roze jurk. Mag ze bij jou familie komen wonen? Ze is heel leuk voor op je boerderij of voor in je poppenhuis. De figuren van Ostheimer worden met de hand gemaakt en beschilderd en voelen heerlijk zacht aan. Een duurzaam product waar je jaren lang plezier aan zult beleven. De figuren van Ostheimer zijn ook mooi te combineren met artikelen van Grimm's bv. met de pastelregenbogen.

Leerdoelen Rollenspel, Fantasie
Materiaal:esdoornhout, geverfd met gifvrije verf en behandeld met walnotenolie
Afmetingen:8,5 cm
EANcode 4035198100146

Over Ostheimer

Ostheimer staat voor duurzaam houten speelgoed, wat al meer dan 70 jaar wordt vervaardigd in Duitsland. Toen Margarethe Ostheimer begon met haar eerste collectie houten speelgoed was ze geinspireerd door de pedagogiek van Rudolf Steiner, naar antroposofische standaard. Vandaar dat alle speelfiguren gebogen lijnen hebben en mooi rond zijn afgewerkt en uitgevoerd in zachte kleuren. Het speelgoed van Ostheimer maakt een liefdevolle en rustige wereld in ieder van ons los. Het merk is vooral bekend van de houten speelfiguren en kerstgroepfiguren.  Ostheimer speelfiguren worden met de hand gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. De verfstoffen zijn gifvrij en op waterbasis.De verf wordt in dunne lagen aangebracht in transparante kleuren, zodat de struktuur van het hout mooi zichtbaar blijft en de uitstraling wordt versterkt. 
De nabehandeling wordt gedaan met een biologische walnootolie, waardoor elk figuur kleurecht blijft en de oppervlakken beschermd worden. De olie zorgt er ook voor dat elk figuur lekker aanvoelt en ruikt . En als laatste wordt het Ostheimer kwaliteitslogo ingebrand. De speelfiguren zullen vooral de fantasie van elk kind  prikkelen en de gevoelswereld stimuleren. Het motto van Ostheimer is "het speelgoed dat wij maken moet gezond zijn voor geest en lichaam".