€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hijskraan
Aantal: 1
Uw prijs
59,95

Hijskraan

Artikelnr 07567
Levertijd Direct leverbaar
€ 59,95

Laad de pallet vol en takel deze omhoog met deze mooie hijskraan. De pallet kan omhoog en omlaag bewogen worden, maar ook van voor naar achteren. Zo kun je alle benodigdheden heel gericht laden, lossen en verplaatsen. De pallet kan er ook afgehaald worden zodat je eventueel andere dingen aan de haak kunt hangen. Een hijskraan waar je veel plezier van zult hebben! Let op: speelfiguur en andere accessoires zijn niet inbegrepen!

Leerdoelen Rollenspel, Fijne motoriek
Materiaalhout (rubberwood)
Type kindAlle kinderen
Afmetinghoogte 61 cm
EANcode 8852031075678

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.