€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Autoroetsjbaan
Aantal: 1
Uw prijs
54,95

Autoroetsjbaan

Artikelnr 01529
Levertijd Direct leverbaar
€ 54,95

Roetsj Roetsj Roetsj...welke auto is het snelst bij de finish.Deze baan houdt kinderen eindeloos bezig. Zet je auto bovenaan en kijk hoe hij aan het eind van de eerste verdieping omslaat en op de volgende verdieping verder gaat. De Pintoy roetsj-baan bestaat uit twee losse auto's en een onderdeel is samengesteld uit twee auto's aanelkaar gekoppeld.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
EANcode 8852031015292

Over Pintoy

Pintoy is een speelgoedfabrikant, gevestigd in Thailand, die sinds 1987 mooi en degelijk speelgoed maakt. Ze hebben al veel awards gewonnen vanwege de goede kwaliteit die ze waarborgen. Bij het ontwerp van al het speelgoed van Pintoy, wordt er vooral rekening gehouden met schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid. 
Al het speelgoed van Pintoy is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. Uit onderzoek is gebleken dat de bomen op een rubberplantage net zoveel koolstofdioxide kunnen terugdringen als een bos. Dus speelgoed dat gemaakt is van de rubberboom is een milieuvriendelijke keuze.
In de Horlepiep verkopen we onder andere auto's, een hamerbank, poppenmeubels, muziekinstrumenten en vormenspellen van Pintoy.