€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Goocheldoos Magicam
Aantal: 1
Uw prijs
52,50

Djeco Goocheldoos Magicam

Artikelnr DJ09966
Levertijd direct leverbaar
€ 52,50

Schuilt er een tovenaar in jou en hou jij van magie? Dan is Magicam van Djeco echt een fantastische uitdaging! In deze goocheldoos van Djeco zitten benodigdheden om 30 goocheltrucs mee te kunnen doen. In het bijgevoegde boekje zitten geheime codes die je nodig hebt om de uitleg van een professionele tovenaar te kunnen bekijken op de website van Djeco. Na wat oefening kun jij jouw vrienden en familie verbazen. Als je het goed doet, blijft het voor hen een raadsel en ben jij de enige die weet hoe de vork in de steel zit! Een doos vol voor uren magisch plezier!

Leerdoelen Concentratie, Denken en gedrag, Onderzoeksdrang
afmeting doos:31 x 29 cm
EANcode 3070900099661

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.