€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Trekfiguur haas in auto
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Trekfiguur haas in auto

Artikelnr DJ06225
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Het houten trekfiguur konijn Roulapic van Djeco is een schatje om te zien. Maak je eerste wandeling met dit prachtig gedecoreerde trekfiguur konijn, zittend in een gele auto. Met een rood lint,koord kun je Roulapic voorttrekken, en het bloemetje achter op de auto zal vrolijk heen en weer wiebelen. Het konijn zal makkelijk rijden met zijn grote houten wielen, welke voorzien zijn van rubber ringen, zodat ie op elke ondergrond grip zal hebben en de vloer niet beschadigd. Erg leuk speelgoed voor 1 jarige, stimuleert de motoriek van de allerkleinsten.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
Afmeting:14,5 cm x 15,5 cm x 8 cm
Matreiaal:hout
EANcode 3070900062252

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.