€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens 123 bord
Aantal: 1
Uw prijs
49,50

Lilliputiens 123 bord

Artikelnr 86239
Levertijd Direct leverbaar
€ 49,50

Dit stoffen 123-bord van Lilliputiens (86239) is een fijn hulpmiddel bij het oefenen van de getallen, van rekenen en het herkennen van emoties. Met klittenband maak je gemakkelijk de verschillende plaatjes los en weer vast op het bord. De plaatjes bestaan uit getallen, rekentekens, plaatjes van een konijntje met verschillende emoties en ook plaatjes van verschillende hoeveelheden groente. Zo kun je sommen maken, oefenen met tellen, rekenen, en ook de verschillende emoties leren herkennen. Een interactief bord vol variatie, waarmee elk kind aan de slag kan. Thuis extra oefenen wordt opeens hartstikke leuk! Het grote stoffen bord kan gemakkelijk ergens opgehangen worden.

Leerdoelen Tellen en rekenen
Afmetingen:65 x 56 cm
EANcode 5414834862393

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.