€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Voelboek met geluiden Funky Farm
Aantal: 1
Uw prijs
19,50

Lilliputiens Voelboek met geluiden Funky Farm

Artikelnr 83152
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,50

Ga op ontdekkingsreis op de Funky Farm boerderij van Lilliputiens in dit grappige luister- en voelboekje (83152)! Dit stevige kartonnen boekje bevat verschillende vlakjes met leuke structuurtjes om te voelen: maar is alles wel wat het lijkt? Als je dit zachte konijntje aait, hoor je opeens een dierengeluid, maar is dat wel een konijntje? Blader snel verder; het is toch een ezel die dit geluid maakt! Zo ontdek je verschillende grappige geluiden en dieren op de boerderij. Lees het als een volledig taalloos geluiden- en voelboekje, of lees de teksten in de omslag en maak er een verhaaltje van!

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Onderzoeksdrang, Gevoel en impuls, Denken en gedrag
Batterijen:Inclusief 3x AG10 (LR1130) batterijtjes
Afmetingen:15,5 x 15 x 2,5 cm
EANcode 9782930417844

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.