€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Make-Up set
Aantal: 1
Uw prijs
32,50

Plan Toys Make-Up set

Artikelnr 4003487
Levertijd direct leverbaar
€ 32,50

Als peuter en kleuter doe je heel graag grote mensen na. En daar leer je ook nog eens heel veel van. Door te zien, na te doen en het in een rollenspel te verwerken. Met dit houten make-up setje van PlanToys kun je super goed doen alsof je jezelf opmaakt of een vriendinnetje, pop of knuffel. Er zit van alles bij en je kunt het ook nog heel handig in een tasje stoppen dat je kunt dragen om jouw heup. Het oogpotlood, kwastje en en het verstuivertje, maken dat het heel echt voelt voor een kind waardoor je helemaal op gaat in het rollenspel.

Leerdoelen Rollenspel
materiaal:hout van de rubberboom
inhoud:tasje, parfumflesje, spiegeltje, doosje oogschaduw, lippenstift, oogpotlood, kwast, poederdoosje met spiegel,
EANcode 8854740034878

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.