€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Eerste speelset
Aantal: 1
Uw prijs
53,96

Eerste speelset

Artikelnr 1061
Levertijd Direct leverbaar
€ 53,96

De kleine vriendjes brengen alles mee wat baby's het eerste jaar als speelgoed nodig hebben: rammelaar, troeteldier, knuffeldoek en bijtring! Om alles makkelijk mee te kunnen nemen heeft elk speeltje zijn eigen plekje in de rugzak. Zonder de vakindeling kan de rugzak later prima dienen als eerste schooltas!

Leerdoelen Geen
Type kindAlle kinderen
Afmeting30 X 12 30 cm.
EANcode 4010168010618

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.