€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's sorteerbord Pastel
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Grimm's sorteerbord Pastel

Artikelnr 10577
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Met dit mooi gekleurde sorteerbord van Grimms (10577) leer je als een speer kleurtjes herkennen en sorteren! Met de kleine pastel balletjes van Grimms (10235), die precies in de gaatjes passen. Ook kun je nóg meer leren en plezier beleven van de pastel Regenboogvriendjes van Grimms (10579), die ook op deze plank passen! De houten plank is uitgerust met 12 vakjes met dezelfde pastelkleurtjes als de poppetjes. Zo wordt de fijne motoriek gestimuleerd en leert je kindje om de balletjes en poppetjes op kleur te ordenen en in het juiste vakje te stoppen. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Leerdoelen Ordenen, Kleuren herkennen, Fantasie en creativiteit
Afmetingen:18 x 14 x 2 cm
Materiaal:Esdoornhout
EANcode 4048565105774

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!