€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Stapelstein Original regenboog pastel - 6 st
Aantal: 1
Uw prijs
175,00

Stapelstein Original regenboog pastel - 6 st

Artikelnr 100330
Levertijd Direct leverbaar
€ 175,-

Kinderen zullen niks liever doen dan met deze multifunctionele Orginele regenboog pastel stapelstenen (100330) spelen. Er kan over de stapelstenen heen gesprongen worden of een flinke toren bouwen. Met dit speelgoed worden kinderen geactiveerd om te bewegen en actief te spelen. Ook nodigen de stapelstenen uit tot het bedenken van creatieve oplossingen. Dit speelgoed kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ook in water is dit een leuk stukje speelgoed. En om kleuren te sorteren ook een ideaal stukje speelgoed of een verstopspel ermee spelen. Een duurzaam, open einde, balans en klim speelgoed.

Leerdoelen Onderzoeksdrang, Kleuren herkennen, Grove motoriek en beweging, Fantasie en creativiteit, Denken en gedrag
Afmeting:diameter 27 cm, hoogte 12 cm.
Leeftijd; vanaf 1 jaar
Materiaal:Lichtgewicht recyclebaar materiaal Polypropylene PP05, 0 % additiven, productie in Duitsland.
Gewicht:180 gr. belastbaar tot 180 kg.
EANcode 8854740057044

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.