€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's rood kaarsje
Aantal: 1
Uw prijs
0,40

Grimm's rood kaarsje

Artikelnr 05010
Levertijd Direct leverbaar
€ 0,40

Dit rode kaarsje (05010) past precies in de Grimm's aluminium kaarshouder 04801, daarnaast passen ze in de Grimm's verjaardagsringen en seizoensringen. De kaars is van 100% paraffine. De kaarsjes zorgen voor extra sfeer tijdens je verjaardag, tijdens het avondeten of in de adventtijd. Ook leuk om af te tellen naar verjaardagen en andere spannende dagen.

Leerdoelen Geen
Diameter:14 mm.
Hoogte:10 cm.
DecoratieGeen speelgoed
EANcode 4048565050104

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!