€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Aluminium kaarsenhouder
Aantal: 1
Uw prijs
1,95

Grimm's Aluminium kaarsenhouder

Artikelnr 04801
Levertijd Direct leverbaar
€ 1,95

Een zilverkleurige aluminium kaarshouder van Grimms. Zet hem in je seizoens- of verjaardagsring om hem op te leuke met mooie kaarsjes. Creƫer samen met je kleintje een mooi ritueel, tel af tot je verjaardag of steek de kaarsjes aan voor de sfeer. De kaarshouders zorgen ervoor dat het kaarsvet de houten ring niet beschadigd en dat het kaarsje stevig blijft staan.

Leerdoelen Geen
EANcode 4048565048019

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!