€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Houten Steker Cijfer 5
Aantal: 1
Uw prijs
4,50

Houten Steker Cijfer 5

Artikelnr 04605
Levertijd Direct leverbaar
€ 4,50

Hieperdepiep, hoera! Deze houten jaarring-steker van Grimm's (04605) van het cijfer vijf is erg leuk om in je verjaardagsring of seizoensring te steken. Gebruik hem als verjaardagssymbool voor de leeftijd van je kind, of combineer hem samen met andere houten cijfer-stekers om andere belangrijke data te vormen en onthouden. De verjaardagsring of seizoensring van Grimm's is een heel mooi product om het ritme van het jaar zichtbaar te maken, en samen uit te kijken of terug te denken aan belangrijke gebeurtenissen.

Leerdoelen Geen
Materiaal:Lindehout en gifvrije verf op waterbasis
Afmetingen:7,5 x 4,5 cm
EANcode 4048565046053

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!