€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's houten steker Roze vlinder
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Grimm's houten steker Roze vlinder

Artikelnr 04240
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Deze prachtige roze vlinder-steker heeft haar vleugels uitgeslagen en is klaar om weg te vliegen. De houten vlinder steker (04240) van Grimm's. Sierlijk als een echte vlinder en versierd met roze en paarse verf. Hij staat onwijs mooi in je lente of zomer ring, of als je jarig bent natuurlijk. Het helpt je kleintje met de seizoenen of jullie kunnen er samen een mooi ritueel van maken. Daarnaast staat de vlinder van Grimm's prachtig op de kinderkamer.

Leerdoelen Geen
Afmeting:9,5 cm 5,5 cm
EANcode 4048565042406

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!