€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's houten steker Flamingo
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Grimm's houten steker Flamingo

Artikelnr 04070
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Deze vrolijke flamingo van Grimm's is een leuke steker die geschikt is voor de verjaardags- en seizoensring. Deze steker zal rituelen verduidelijken, en het ritme van de seizoenen en het jaar verbeelden voor je kleintje. De verjaardagsring of seizoensring van Grimm's is een heel mooi product om het ritme van het jaar zichtbaar te maken voor je kleintje. Een bijzonder ritueel voor jou en jouw kindje.

Leerdoelen Geen
afmeting:ca 7 x 5,5 cm
EANcode 4048565040709

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!