€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Matroesjka met hart
Aantal: 1
Uw prijs
3,95

Grimm's Matroesjka met hart

Artikelnr 03993
Levertijd Direct leverbaar
€ 3,95

Deze lilakleurige Grimm's steker Matroesjka met rood hart op haar buik (03993) is mooi in een verjaardagsring of als decoratie of op een jaartafel. Hij staat zeer mooi in je lente of zomer ring, of als je jarig bent natuurlijk, of om aan te kondigen dat je zwanger bent. Het helpt je kleintje met de seizoenen of jullie kunnen er samen een mooi ritueel van maken. Daarnaast staat de lilakleurige matroesjka steker met een rood hart van Grimm's prachtig op de kinderkamer. Ook leuk om iemand een een hart onder de riem te steken.

Leerdoelen Geen
Afmeting:7 cm. x 4 cm.
Materiaal:Lindehout
EANcode 4048565039932

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!