€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's houten steker Oranje tulp
Aantal: 1
Uw prijs
3,95

Grimm's houten steker Oranje tulp

Artikelnr 03670
Levertijd Direct leverbaar
€ 3,95

Sterke groene bladeren en een prachtige oranje bloem. De houten steker van Grimm's, oranje tulp (03670). Heel mooi in je lente ring of voor Nederlandse feestdagen. Combineer de tulp met andere bloemen of Nederlandse toonbeelden. Deze steker zal helpen de seizoenen te verduidelijken voor je kleintje of om samen een mooi ritueel te creëren.

Leerdoelen Geen
Afmeting: 3,5 cm x 7,5 cm
EANcode 4048565036702

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!