€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's houten steker Blauwe bloem
Aantal: 1
Uw prijs
4,95

Grimm's houten steker Blauwe bloem

Artikelnr 03610
Levertijd Direct leverbaar
€ 4,95

Heldere groene bladeren en een mooie blauwe bloem. De houten steker van Grimm's, blauwe bloem (03610). Heel mooi in je lente ring of voor in je verjaardagsring, hoeveel kaarsjes mag jij vandaag uitblazen? Hij staat ook prachtig op je kamer met een aantal andere stekers van Grimm's. Deze steker zal helpen de seizoenen te verduidelijken voor je kleintje of om samen een mooi ritueel te creëren. Deze blauwe bloem lijkt heel veel op een vergeet-mij-nietje wat hem ook ontzettend mooi maakt voor bij een herdenk hoekje. Hoe combineer jij hem?

Leerdoelen Geen
Afmeting: 7,5 cm x 3,5 cm
EANcode 4048565036108

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!