€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's Verjaardagsring 12 roze/paars
Aantal: 1
Uw prijs
17,50

Grimm's Verjaardagsring 12 roze/paars

Artikelnr 02012
Levertijd direct leverbaar
€ 17,50

Met deze verjaardagsring in roze\ paarstinten van Grimm's kun je een mooie tafelversiering maken en zo een mooie nieuwe traditie neerzetten. Binnen een gezin of op school, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal. De 12 gaatjes kunnen gevuld worden met kaarsjes en stekers. Super leuk om te combineren met bloemetjes van het seizoen bijvoorbeeld. Erg leuk om zo iets te maken dat bij een kind past en dit steeds uit te kunnen breiden. De 4 elementen kunnen als een cirkel gelegd worden, maar ook als een kronkelende slang. Als je als kind op jouw verjaardag beneden komt, zal het steeds weer een mooie verrassing zijn. De ring is natuurlijk ook op andere manieren te gebruiken voor feestdagen en seizoensmomenten. Alles van Grimm's wordt met de juiste aandacht en met de hand gemaakt. En nerfdoorlatend geverfd met gifvrije verf op waterbasis en nabehandeld met natuurlijke olie.

Leerdoelen Geen
afmeting: diameter 23 cm
materiaal:Europees gecertificeerd lindehout
EANcode 4048565020121

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!