€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Grimm's verjaardagsring 12 natuur
Aantal: 1
Uw prijs
18,95

Grimm's verjaardagsring 12 natuur

Artikelnr 02000
Levertijd Direct leverbaar
€ 18,95

Een mooie tafelversiering of een gezellig verjaardagsritueel? Met deze houten verjaardagsring van Grimm's (02000) kan het allemaal. Op school, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of gewoon binnen je gezin kan het allemaal gebruikt worden. De 12 gaatjes kunnen gevuld worden met stekers en kaarsjes. Super leuk om te combineren met bloemetjes van het seizoen bijvoorbeeld. Erg leuk om zo iets te maken dat bij een kind past en dit steeds uit te kunnen breiden. De 4 elementen kunnen als een kronkelende slang gelegd worden, maar ook als een cirkel. Als je als kind op je verjaardag beneden komt, zal het steeds weer een mooie verrassing zijn. De ring is natuurlijk ook op andere manieren te gebruiken voor seizoensmomenten en feestdagen. Alles van Grimm's wordt met de juiste aandacht en met de hand gemaakt. En nerfdoorlatend geverfd met gifvrije verf op waterbasis en nabehandeld met natuurlijke olie.

Leerdoelen Geen
afmeting:diameter: ca. 23 cm
materiaal:Europees gecertificeerd lindehout
inhoud:4 houten delen met elk 3 steekplekken
EANcode 4048565020008

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!