€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quut Frisbee en zandzeef
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Quut Frisbee en zandzeef

Artikelnr QU171966
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Met deze frisbee, tevens zeef van Quut (QU171966) vindt iedereen het leuk om te spelen. De vliegende frisbee en zandzeef in één van Quut Beach Toys ligt prima in de hand en vliegt stabiel door de lucht. Heerlijk speelgoed voor een dagje strand of in de zandbak. Laat hem lekker door de lucht zoeven of gebruik hem op het strand als zandzeef.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Behendigheid
Doorsnee:25 cm.
EANcode 5425031171966

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.