€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quut Strandset Limited Summer Edition
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Quut Strandset Limited Summer Edition

Artikelnr QU170969
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Dit rugzakje van Quut (QU170969) bevat de perfecte speelset voor op het strand deze zomer! De strandset bestaat uit verschillende klassieke Quut producten. De Triplet kun je gebruiken als schep, hark, zeef, gieter, en kun je niet alleen op het strand of in de zandbak, maar ook in het water of zelfs in de sneeuw gebruiken! De zes Ringo ringen drijven in het water, dus je kunt het balspel 'drijvend', óf gewoon op het zand spelen. Wie gooit als eerste de bal door de ringetjes? Of gebruik je de ringen liever om mooie vormen in het zand te maken, samen met de zonnige zandvorm? De inhoud van deze strand set bevat wel 100 manieren om te spelen! In dit rugzakje van gaas-stof aan één kant kun je alles gemakkelijk opbergen, en overig zand of water loopt er gewoon door de gaatjes uit!

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
Materiaal:kunststof (vrij van BPA, ftlataten, latex)
Inhoud:Rugzakje, Quut Triplet, Ringo (6 ringen), balletje, zandvorm zon
EANcode 5425031170969

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.