€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Quut Raki blauw/vintage green
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Quut Raki blauw/vintage green

Artikelnr QU170891
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

De Quut Raki is een schep en een hark in één! Gemakkelijk los te klikken, en dus ook makkelijk op te bergen. Lekker met papa en mama in de tuin werken of zandkastelen bouwen op het strand. De schep heeft een donkerblauwe kleur, en de hark is vintage groen. Geef je fantasie de ruimte en gebruik de Raki ook als zandschrijver, tunnel of als zeef. Heerlijk buitenspelen!

Leerdoelen Fijne motoriek
EANcode 5425031170884

Over Quut

Een gerenommeerd  Belgisch ontwerpbureau, Pars Pro Toto, concludeerden een paar jaar geleden dat het strandspeelgoed van tegenwoordig vaak van slechte kwaliteit is. Na een dagje spelen op het strand, gebeurt het veel kinderen dat er wel weer iets gesneuveld is die dag.
Dit was een belangrijk uitgangspunt om samen een nieuwe frisse lijn strandspeelgoed te gaan ontwerpen dat degelijk zou zijn van kwaliteit en met een innovatieve funktie.
En zo ontstond Quut, een lijn met kleurrijk strandspeelgoed dat bestaat uit duurzame, mooie en slimme ontwerpen. En met het grote voordeel dat dit jaar na jaar mee zal gaan. Een paar mooie voorbeelden zijn de Ballo, de Triplet, Cuppi, Scoppi en Alto. 
Het speelgoed van Quut is gemaakt van kwalitatief zeer goede kunststof (polypropyleen) dat vrij is van BPA, ftalaten en latex en daarnaast ook allemaal recyclebaar. Quut is erin geslaagd om het klassieke strandemmertje, schepje en de vormpjes een geheel nieuwe look en soms ook functie te geven. Een aantal producten heeft zelfs meerdere functies gekregen zodat je het bijvoorbeeld in het zand, in het water en soms zelfs in de sneeuw kunt gebruiken. De kleur en vorm van het speelgoed nodigt direct uit om er mee te gaan spelen.