€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Maxi Micro step Deluxe Caribbean Blue Led
Aantal: 1
Uw prijs
149,95

Maxi Micro step Deluxe Caribbean Blue Led

Artikelnr MMD085
Levertijd Direct leverbaar
€ 149,95

De Maxi Micro step Deluxe Caribbean Blue Led ( MMD085) is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5-12 jaar. De step is met zijn 3 wielen ongekend stabiel en met het unieke "leun en stuur" systeem leuk in het gebruik, het lijkt alsof je door de straten surft. Deze Caribbean Blue Led versie ziet er heel stoer uit! Door beweging gaan de aangedreven LED-wielen oplichten. Het is niet alleen leuk maar ook veilig in het donker. Door je gewicht te verplaatsen stuur je gemakkelijk door de bochten. Het Zwitsers ontwerp is veilig en stabiel door zijn dubbele voorwielen, lage fiberglass bord en stalen rem op het achterwiel. De Maxi Micro step is niet geschikt voor STUNTWERK.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Behendigheid
EANcode 7630053525149

Over Micro Step

Micro's verhaal begon uit gemak, de uitvinder van de Micro step wilde een vervoermiddel ontwikkelen voor het overbruggen van korte(micro) afstanden. Het moest licht zijn, opvouwbaar en gemakkelijk te berijden. De succesformule van Micro bestaat uit een combinatie van Zwitsers ontwerp en technologie. De mini micro-step is een step voor peuters en kleuters (geschikt voor 2 tot 6 jaar). De 3 wielen zorgen voor veel stabiliteit, daarnaast zijn de wielen gelagerd, dus ze rijden zeer soepel. Behalve dat weegt de step maar 1,5 kilo, zo kan een kind de step zelf heel makkelijk hanteren. Het unieke 'learn-and-steer' mechanisme ontwikkelt evenwichtsgevoel en coördinatievermogen. Deze 2 vaardigheden zullen bij het leren fietsen ook goed van pas komen.
Deze mooie step van Micro heeft al verschillende prijzen gewonnen en zorgt ervoor dat kinderen een succeservaring op zullen doen.