€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mini Micro step Deluxe roze
Aantal: 1
Uw prijs
99,95

Mini Micro step Deluxe roze

Artikelnr MMD003
Levertijd Direct leverbaar
€ 99,95

De Mini Micro Deluxe step rozse (MMD003) onderscheidt zich door het in hoogte verstelbare stuur en de geanodiseerde stuurstang in de kleur van het deck. De Mini Micro step is dé kwaliteitsstep voor jonge kinderen - er zijn geen vergelijkbare steps op de markt. Het unieke gepatenteerde 'lean-and-steer' ontwerp, ontwikkeld met de hulp van Zwitserse medische experts, zorgt ervoor dat kinderen het stepje kunnen besturen door hun gewicht te verplaatsen. De step stuurt hierdoor op z'n drie wieltjes uitermate veilig en stabiel door bochten heen. Het voelt voor kinderen als surfen, terwijl ze van links naar rechts gaan, wat ze een gevoel van fun en onafhankelijkheid geeft! De streeploze wielen maken de step ook geschikt voor gebruik binnenshuis. Winnaar van vele internationale prijzen.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging
Lengte step:550 mm
Hoogte step:490-670 mm
Gewicht:1.95 kg
Max. Gewicht:50 kg.
Leeftijd:2-5 jaar
EANcode 7640108560308

Over Micro Step

Micro's verhaal begon uit gemak, de uitvinder van de Micro step wilde een vervoermiddel ontwikkelen voor het overbruggen van korte(micro) afstanden. Het moest licht zijn, opvouwbaar en gemakkelijk te berijden. De succesformule van Micro bestaat uit een combinatie van Zwitsers ontwerp en technologie. De mini micro-step is een step voor peuters en kleuters (geschikt voor 2 tot 6 jaar). De 3 wielen zorgen voor veel stabiliteit, daarnaast zijn de wielen gelagerd, dus ze rijden zeer soepel. Behalve dat weegt de step maar 1,5 kilo, zo kan een kind de step zelf heel makkelijk hanteren. Het unieke 'learn-and-steer' mechanisme ontwikkelt evenwichtsgevoel en coördinatievermogen. Deze 2 vaardigheden zullen bij het leren fietsen ook goed van pas komen.
Deze mooie step van Micro heeft al verschillende prijzen gewonnen en zorgt ervoor dat kinderen een succeservaring op zullen doen.