€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Maxi Micro step Classic knalroze
Aantal: 1
Uw prijs
129,95

Maxi Micro step Classic knalroze

Artikelnr MM0053
Levertijd Direct leverbaar
€ 129,95

De Maxi Micro step is speciaal ontwikkelt voor kinderen van 5-12 jaar. De step is met zijn 3 wielen ongekend stabiel en met het unieke "leun en stuur"systeem leuk in het gebruik, het lijkt alsof je door de straten 'surft'. Door je gewicht te verplaatsen, kun je heel gemakkelijk door de bochten sturen. Het Zwitsers ontwerp is stabiel en veilig door de dubbele voorwielen, lage fiberglass board en stalen rem op het achterwiel. De Maxi Micro step is niet geschikt voor stuntwerk.

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Behendigheid
Lagers:Abec 5
Leeftijd:5 - 12 jaar, vanaf 110 cm
Maximale belasting:50 kg
Afmetingen:33 x 93 x 13 cm (l x h x b)
Wieldiameter:120 / 80 mm
Stuurstang:in hoogte verstelbaar
Kleur:knalroze
EANcode 7640108563552

Over Micro Step

Micro's verhaal begon uit gemak, de uitvinder van de Micro step wilde een vervoermiddel ontwikkelen voor het overbruggen van korte(micro) afstanden. Het moest licht zijn, opvouwbaar en gemakkelijk te berijden. De succesformule van Micro bestaat uit een combinatie van Zwitsers ontwerp en technologie. De mini micro-step is een step voor peuters en kleuters (geschikt voor 2 tot 6 jaar). De 3 wielen zorgen voor veel stabiliteit, daarnaast zijn de wielen gelagerd, dus ze rijden zeer soepel. Behalve dat weegt de step maar 1,5 kilo, zo kan een kind de step zelf heel makkelijk hanteren. Het unieke 'learn-and-steer' mechanisme ontwikkelt evenwichtsgevoel en coördinatievermogen. Deze 2 vaardigheden zullen bij het leren fietsen ook goed van pas komen.
Deze mooie step van Micro heeft al verschillende prijzen gewonnen en zorgt ervoor dat kinderen een succeservaring op zullen doen.