€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Maxi Micro step Classic blauw
Aantal: 1
Uw prijs
129,95

Maxi Micro step Classic blauw

Artikelnr MM0035
Levertijd Direct leverbaar
€ 129,95

De Micro Maxi step blauw ( MM0035) is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5-12 jaar. Dit is de kwaliteitsstep voor jonge kinderen - er zijn geen vergelijkbare steps op de markt. Het unieke gepatenteerde 'lean-and-steer' ontwerp, is met zijn 3 wielen ongekend stabiel en leuk in het gebruik, het lijkt dat je door de straten surft, geeft kinderen een heerlijk gevoel van onafhankelijkheid. Door je gewicht te verplaatsen stuur je gemakkelijk door de bochten. Het Zwitsers ontwerp is veilig en stabiel door zijn dubbele voorwielen, lage fiberglas board en stalen rem op het achterwiel. De Maxi Micro step is niet geschikt voor STUNTWERK!!!

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Behendigheid
Stuurstang:in hoogte verstelbaar
Afmeting:33 x 93 x 13 cm. ( l x h x b )
Wieldiameter:120/80 mm
Kleur:blauw
Leeftijd:5-12 jaar vanaf 110cm.
Maximale belasting:50 KG
Lagers:Abec 5
EANcode 7640108562920

Over Micro Step

Micro's verhaal begon uit gemak, de uitvinder van de Micro step wilde een vervoermiddel ontwikkelen voor het overbruggen van korte(micro) afstanden. Het moest licht zijn, opvouwbaar en gemakkelijk te berijden. De succesformule van Micro bestaat uit een combinatie van Zwitsers ontwerp en technologie. De mini micro-step is een step voor peuters en kleuters (geschikt voor 2 tot 6 jaar). De 3 wielen zorgen voor veel stabiliteit, daarnaast zijn de wielen gelagerd, dus ze rijden zeer soepel. Behalve dat weegt de step maar 1,5 kilo, zo kan een kind de step zelf heel makkelijk hanteren. Het unieke 'learn-and-steer' mechanisme ontwikkelt evenwichtsgevoel en coördinatievermogen. Deze 2 vaardigheden zullen bij het leren fietsen ook goed van pas komen.
Deze mooie step van Micro heeft al verschillende prijzen gewonnen en zorgt ervoor dat kinderen een succeservaring op zullen doen.