€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Mini micro step roze
Aantal: 1
Uw prijs
79,00

Mini micro step roze

Artikelnr MM0002
Levertijd Direct leverbaar
€ 79,-

De mini micro is een super goede step voor peuters en kleuters.(geschikt voor 2 tot 6 jaar) De 3 wielen zorgen voor veel stabiliteit, daarnaast zijn de wielen gelagerd, dus ze rijden zeer soepel. Behalve dat weegt de step maar 1,5 kilo, zo kan een kind de step zelf heel makkelijk hanteren. Het unieke 'lean-and-steer mechanisme\" ontwikkelt evenwichtsgevoel en coördinatievermogen. Deze 2 vaardigheden zullen bij het leren fietsen ook goed van pas komen. Als je op de step staat, kun je sturen door jouw gewicht te verplaatsen. Daardoor stuurt de step heel veilig en stabiel in de bochten. De wielen van de step zijn transparant dus hij zou eventueel ook binnen gebruikt kunnen worden. De step is makkelijk te demonteren en heeft een rem aan de achterkant voor de veiligheid. En voor kinderen die het snel onder de knie hebben, is die rem wel nodig, want zij zullen ontdekken hoe snel deze step kan gaan! Deze mooie step heeft al verschillende prijzen gewonnen en zorgt ervoor dat kinderen een succeservaring op zullen doen.Let op: maximale belasting is 20 kg!

Leerdoelen Grove motoriek en beweging, Behendigheid
Type kindAlle kinderen
Afmetingl x b x h 55 x 22 x 67 cm
EANcode 7640108561008

Over Micro Step

Micro's verhaal begon uit gemak, de uitvinder van de Micro step wilde een vervoermiddel ontwikkelen voor het overbruggen van korte(micro) afstanden. Het moest licht zijn, opvouwbaar en gemakkelijk te berijden. De succesformule van Micro bestaat uit een combinatie van Zwitsers ontwerp en technologie. De mini micro-step is een step voor peuters en kleuters (geschikt voor 2 tot 6 jaar). De 3 wielen zorgen voor veel stabiliteit, daarnaast zijn de wielen gelagerd, dus ze rijden zeer soepel. Behalve dat weegt de step maar 1,5 kilo, zo kan een kind de step zelf heel makkelijk hanteren. Het unieke 'learn-and-steer' mechanisme ontwikkelt evenwichtsgevoel en coördinatievermogen. Deze 2 vaardigheden zullen bij het leren fietsen ook goed van pas komen.
Deze mooie step van Micro heeft al verschillende prijzen gewonnen en zorgt ervoor dat kinderen een succeservaring op zullen doen.