€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Lilliputiens Marius eerste tennisset
Aantal: 1
Uw prijs
22,50

Lilliputiens Marius eerste tennisset

Artikelnr 83286
Levertijd Direct leverbaar
€ 22,50

Met deze eerste tennisset Marius van Lilliputiens (83286) is het erg leuk om je eerste balletje te slaan op het strand of in het park. Vrolijk buitenspeelgoed om je balvaardigheid te oefenen. Wie wint deze partij Marius de neushoorn of Anatole de krokodil? De tennisrackets zullen erg fijn in een kinderhand liggen en zijn makkelijk mee te nemen in het opbergzakje. Met deze tennisset van Lilliputiens zullen kinderen zich urenlang in de tuin, het park of op het strand vermaken.

Leerdoelen Reactievermogen, Ooghandcoördinatie, Grove motoriek en beweging, Concentratie, Behendigheid
Afmeting:21 x 40 x 3 cm.
Materiaal:racketframe:kunststof, Bespanning:neopreen
EANcode 5414834832860

Over Lilliputiens

Lilliputiens, dit is een verhaal van een op en top Belgische passie welke  in 1995 werd opgericht door twee vriendinnen. Het merk heeft van stoffen speelgoed hun stokpaardje gemaakt. De ontwerpen blijven verrassen met de bonte kleuren, speeltjes in allerhande materialen en wondere wereld van schattige personages. Lilliputiens heeft een dynamisch team van gedreven creatieve Belgische moeders. Dit creatieve team heeft de nodige 'mama- ervaring' om speeltjes te bedenken waarvan kinderen dromen.
Verwondering is het woord dat Lilliputiens in één woord omschrijft. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten.
Het team van creatieve Belgische moeders ontwerpt elk stofje. Zij tekenen de motiefjes en kiezen met de grootste zorg alle kleuren en texturen uit. Zo krijgt elk personage zijn eigen uiterlijk en zal elk kind al snel zijn favoriete vriendje herkennen. De stofjes prikkelen de zintuigen van de allerkleinsten. En het voelen, luisteren en zien zal ook keer op keer op een speelse manier gestimuleerd worden. De verborgen verrassingen dagen kleintjes uit en bij Lilliputiens is elk speeltje een ontdekkingsreis. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de wasmachine, en de gebruikte materialen zijn aan de strengste controles onderworpen. Dit alles staat voor kwaliteit en veiligheid en voldoet aan de Europese en internationale normen.